Új hírek
2019

Tavaszi társadalmi munkák - 2019. 3. 23.

     Napsütéses időben zajlottak területeinken a tervezett tavaszi társadalmi munkák. A hozzáférési utak kijavításán dolgoztunk, illetve az kidőlt fák és ágak eltávolításán, valamint más egyéb kisebb munkákon, mint pl. kaszálás, partok tisztítása, amelyek szükségesek a körzetek ez évi idény előkészítésére.

A képeket a galériban lehet megtekinteni.Tagsági ülés - 2019.3.9

     A tagsági ülést Farský Eugen, az MO SRZ elnöke nyitotta meg. Hamran Attila a lévai helyi szervezetből a SRZ küldöttjeként vett részt a tagsági ülésen.

A vita során javaslatot tettek a ponty felső arányának a meghatározására kerületeinkben 70 cm-re, amelyet a tagsági ülés elfogadott. Továbbá meg volt vitatva a javaslat az etetőhajó betöltésére, amely nem lett elfogadva. Javaslat a horgászati idény megnyitásának az elhalasztására a "Berek" rendszer ágain 00:00-ról reggeli 4:00 órára el volt fogadva és hasonlóan jóvá lett hagyva a javaslat a horgászati jogok tilalmáról az MO SZRZ Štúrovo tagsági ülésének időpontjában.

Az elfogadott javaslatok a ponty felső arányának méretéről és a horgászati jogok tilalmáról a tagsági ülés időpontjában 2020-tól lépnek hatályba.

A horgászati idény megnyitásának az elhalasztása 2019.3.10-től érvényes.

A tagsági ülés végén a tanács küldöttje Hamran Attila kihúzott hármat a résztvevő tagokból, akik helyi engedélyt kaptak. A nyertesek: Čikel, Ján, Miťková Marcela és Magát Róbert.

Az MO SRZ bizottsága gratulált a nyerteseknek és a tagoknak a következő halászati idényhez sok sikert kívánt.FeHoVa Budapest - 2019.2.9.

     Február 9-én, szombaton meg lett szervezve a már hagyományos utazás a tagoknak a FeHoVa 2019 kiállításra Budapesten. A kiállítás látogatói többek között megtekinthették az újdonságokat a horgász és vadász kellékeknél, meghallgathatták a vadász jeleket, illetve megnézhették a bemutatott szép trófeákat.

A képeket a galériban lehet megtekinteni.FeHoVa 2019

           Az SZHSZ párkányi helyi szervezete autóbusz kirándulást szervez tagjai és a további érdeklődők számára a budapesti FeHoVa kiállításra 2019. február 9-én. Jelentkezni az alapszervezet irodájában lehet (Nánai út 77).

A viteldij ingyenes, a belépő egy közös jeggyel lesz, személyenként 2100 HUF, amelyet a beszálláskor szedünk.    

Indulás 8:00 órakor lesz a komp parkolójáról.

Várható visszaérkezés kb 15:00 órakor.