Tagsági gyüllés határozata a 2016-os évre

 A Szlovák horgászszövetség párkányi helyi szervezete

Határozati javaslat a 2016. március 5. tagsági gyűléséről

I. A tagsági gyűlés jóváhagyja:

a) Helyi szervezet vezetőség munkájának jelentését az utóbbi időben és a munkatervét 2016-os évre.

b) A helyi szervezet pénzbeli gazdasági jelentését a 2015-ös évében.

c) Az ellenőrző bizottság jelentését a helyi egyesület munkájának értékeléséről.

d) A helyi szervezet költségvetésének előterjesztését a 2016-os évre.

e) A Környezetvédelmi Minisztérium által kiadott engedélyével a ponty horgászatára engedélyezi a holtágainkon 2016. május 15-től 04:00 órai kezdettel a ponty horgászatát.

II. A tagsági gyűlés jóváhagyja

a) Abból a célból, hogy a horgászási tudnivalókat elsajátítsák a horgászok a horgásztörvények 139/2002 szám alapján és a végrehajtó rendelet 239/2006 szám törvénygyűjtemény alapján továbbra is az újonnan felvett tagoknak vizsgát kell tenni a horgásztudásból. A vizsgákat írásbeli leg vagy szóbeli leg végezni.

Időpont: 2016-os év, felelős a H SZ elnöke

b) A tagsági gyűlés jóváhagyja a sportversenyeket a 2016-os évre. A helyi egyesület újságában a 2016-os Hírmondójában (Spravodaj) ismertetve van. Javasolja a helyi szervezetnek, hogy megfelelő módon értesítse a széleskörű érdeklődőket a párkányi helyi szervezet tagsága körében. Más horgászegyesületek tagjait is engedélyezi. Engedélyezi a vámhivatalnak, hogy 2016 május 7-én versenyt rendezzenek a kémendi holtágon, és az "Egy csepp remény alapítvány" gyermekversenyét május 26-án az ebedi csatornán.

Időpont: 2016-os év, felelős a H SZ vezetősége

c) A tagsági gyűlés feladatul adja a helyi szervezet vezetőségének az utak rendbehozatalát a holtágakon a horgászszezon megnyitásáig, tegyen erőfeszítést a telkek felvásárolására vagy bérbevételére a 1-es holtág megközelítése érdekében.

Időpont: állandó, felelős a H SZ vezetősége

d) A tagsági gyűlés feladatul adja a vezetőségnek, hogy tegyen erőfeszítéseket a telkek megvásárlására, a 2-es holtághoz bevezető kanális megépítése érdekében, valamint kérjen ajánlatokat az egyes alternatívákra.

Időpont: állandó, felelős a H SZ vezetősége

e) A tagsági gyűlés feladatul adja a vezetőségnek, hogy az előző tagsági gyűlés határozati javaslata alapján az 5 euró illetéket használja fel a holtágak környéki telkek bérbevételére, vagy megvásárlására. Az eredményekről tájékoztassa az év folyamán, honlapunkon az érdeklődőket.

Időpont: állandó, felelős a H SZ vezetősége

f) A tagsági gyűlés feladatul adja a helyi szervezet vezetőségének, hogy 750 euróval támogassa a fiatal horgászok körét. Ezzel támogatjuk a fiatal érdeklődőket a horgászás iránt.

Időpont: 2016 június, felelős a H SZ elnök

g) A tagsági gyűlés jóváhagyja, hogy a gyermekverseny Vadas taván (Jazero Vadas) legyen megrendezve.

Időpont: június 2016, felelős a sportfelelős

h) A tagsági gyűlés jóváhagyja az engedélyek kiadását 2017- es évre 2016 december 19-től a munkanapokon.

Időpont: 2016 december, felelős a H SZ elnöke

A javasló bizottság elnöke: Nemes Zoltán Párkány 2016. március 5. 

Fordította: Mgr. Lettang Géza